Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med samma bild som "midnattsljus" har, tack för inspirationen ;) ni är underbara!! jag tyckte om att skriva denna hyllning


längtans längsta natt ( tanka )



allting andas ljus,


solen vill vara vaken,


vinden ligger tyst;


midnattsljus vill så bedåra


längtan leva i stunden




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-08 16:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Midnattsljuset
får en att se mer
än det man ser
därför man alltid
förväntansfullt
åt det ler...
2012-08-08

  träsnidaren
Mycket vackert med texten och bilden!
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran