Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flygövningar ( tanka )



rätt övningsväder,


lätt träning i vindstilla,


landningsplats är svår:


landa där som man trodde;


en liten risk i början




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-08 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker bild till en text som föder längtan...ut och bort...
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran