Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..var försiktig


när du kysser gräset


var försiktig,

när du eldar-

och när du önskar, lockar,
viskar, drömmer...

för du kan gå för långt;

du kan tappa marken;

du kan rasa-

när du kysser gräset




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-08 13:11



Bookmark and Share


  Rise Little One
...hellre brinner än fryser ????
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran