Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återknyt




nu är tiden att samla spridda färgskalor
måla i brokiga färger
skönja mönster


nu är dagen att gå i lä
vara tyst
sätta sej

öppna en tom bok

blåsa av dammet
och lyssna på
det vita papperet

när luften är klar


skruva upp volymen
låta orden ta form

överrösta sorlet som snurrar runt dej




Det finns en dörr bakom scenens dammoln

öppna den

därinne kan du ta av din roll
hänga av dej scenkläderna
och glömma replikerna

inga fler kamoflerade ord


leta i minnesarkiven

hitta dina värdepapper

återknyt

klättra ner från det branta stenberget

få tag i barndomens livlina

släng alla hårda fakta

Sök

sorlet från glömda friska vatten



















Fri vers av bittemi VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-09 06:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-08-16

  Ingela Svenson VIP
Som hösten som närmar sig!
2012-08-16

  kerstin skriver VIP
det är en otroligt skön känsla du ger med den här texten, det är en tid att ta till vara och njuta.
gillas mycket!
2012-08-09

  Anoo Niskanen VIP
Bokmärke!
2012-08-09

  ResenärGenomLivet VIP
Så fantastiskt skrivet...sparar denna.
2012-08-09

  Bibbi VIP
"Dolda skatter och bortglömda rikedomar"
2012-08-09

  Ljusletaren
Kommande höst med mycket letande i våra ordskafferier ... låter underbart!

/kram
2012-08-09

    ej medlem längre
tid för eftertanke, fint..
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP