Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VILL VÄNTA

Jag vill vänta

med livets taklagsfest

Jag vill söka

efter sista plåten

Medan jag söker

vill jag uppleva nya saker

som gör mej belåtaen

 

Sedan

när jag hittat plåten

som gör mitt verk

klart och fulländat

Lägga den på plats

Låta festen begynna

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-08 16:47



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Det var en bra dikt..Med den känns det som om du är med i kampen igen! Ser fram mot att känna dig vidare!
2012-08-08

  aol
en klok betänkansvärd text
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP