Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du som har rätten att döma mig?


Du som inte ens känner mig och inte ens vet

vad jag går för

Eller ens vad jag står för...


Vem är jag som har rätten att döma dig?

Jag som inte ens vet vem du är

Eller ens vet vad du går för, eller ens vet

vad du står för

Jag som inte ens vet om du är en glad liten prick

eller en skitjobbig sådan

som är mest till besvär

En som inte är så speciellt himla Chick


Men vem har egentligen rätten att döma någon annan

i huvudtaget

om man inte känner den vederbörande personen

riktigt väl i fråga

Riktigt noga

Inga andra än ens närmaste vill jag påstå

Ja, om man nu har några sådana att tillgå...

Ken Cassel
8/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 345 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-08-08 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bara undra men texten är ju faktiskt bra så
kan ju förstå ändå... =)
ha de gött Ken
2012-08-14

    ej medlem längre
Var inte längesedan denna text var uppmärksammad
kan det inte vara större variation än så här?
2012-08-13

    ej medlem längre
I spegeln ser vissa bara sig själva.

2012-08-13

    ej medlem längre
Skriv inte så för då försvinner du in i dimman som en liten fis som kommer att glömma att det finns en tid av vetande att var en man som är så liten i jorden så ingen bryr sig egentligen om dig
2012-08-13

  Ljusletaren
Ingen känner dig ... mer än du själv ;.)

/kram
2012-08-09

  Maj-Lis VIP
Ingen har rätt till...ändå händer de titt som tätt
2012-08-09

    ej medlem längre
Slutet är perfekt.
2012-08-09

  anits VIP
Så sant, det är något vi
helst vill slippa
2012-08-08

  Lynx63 VIP
BRA SKRIVET KEN
2012-08-08

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dej...inte kasta sten i glashus.
2012-08-08

  Rise Little One
strålande text med viktigt innehåll
2012-08-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt sagt!
Mot sådan dom
vi vårt veto lagt!
2012-08-08

  marie-helene
Nej man har ingen rätt att döma..
Betydelsefull text!
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel