Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mellan religion och mystik...och på en ö


ingen är en ö ( senryu )



ingen är en ö;



var en del av det hela-



var död minskar mig




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-08 23:39



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag tycker om den här, den rymmer mer än dess ord. en gåtfullt gäckande känsla sprider sig i kroppen när jag läser. det jag först läser är inte det jag känner märkligt nog.
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran