Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden bad om en kort dikt


du tycker om träd(senryu)



du gillar träd;



och hav, och himmel;



de älskar nog dig




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-08 23:40



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vad vore vi
utan träd på
vår jord vem
skulle då sköta
fotosyntesen...
Om de inte fanns
det är ju så utan
växter har vi
inte en chans...
Så det gäller
att välja
rätt fans...


2012-08-09

  Rise Little One
de skriver också kärlekssånger till dig varje dag
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran