Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passning till Kyreus.... obs lite humor!


Ang. nakenheten



Att vara helt täckt
med kläder

det

är

otäckt




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-09 09:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Gillar aforismer, vilket det här är.
2012-08-09

    ej medlem längre
Hi mannen;
Du förstår skillnaden
mellan skämt och allvar,
konst och trams.
Gillas.
2012-08-09

    Tea Alex
Konrtasten mellan vad man visar och inte visar av det man döljer med kläderna brukar kunna anses uppseendeväckande. Speciellt hos kvinnor. Lite ovanligt, och intressant, att män också reflekterar över detta. :)
2012-08-09

    ej medlem längre
Fyndigt!:))
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP