Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och du, och du


du är ljuset, du inte vågar visa;

du är värmen, du håller inne;

du är alla alla de vackra ord du väntar med;

och hoppet du inte vågar känna;

du är kärleken, inte bara lusten;

sårbarheten med de ömma ärren,

och besvikelsernas hela sveda;

du är rädslan för att gråta

för att du vågade hoppas




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-09 13:57



Bookmark and Share


  surface to air
Fint!
2012-08-10

  kerstin skriver VIP
en vacker text som stärker! jag tycker formen passar denna dikt, den upprepar sig men ändå med nya delar om du förstår hur jag menar.
2012-08-09

  Rise Little One
och du är upplysningen
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran