Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En visa om dödssynden girighet, som väl är ganska allmänt förekommande.


Det måste, det måste vi ha!

Det måste, det måste, det måste vi ha. En Honda eller HD ska det va!
En platt TV av vidaste senaste snitt, den köper vi på REA helt vitt.
Och stor båt, det måste, det måste vi ha med egen brygga därtill!
Det måste, det måste, det måste vi ha, det måste vi bara ha!

Och stort hus, det måste, det måste vi ha med egen simbassäng.
Det måste, det måste, det måste vi ha för att på Svensson ha häng!
Och smycken och pengar det måste vi ha. Det måste, det måste vi ha.
Det måste, det måste, det måste vi ha, det måste vi bara ha!

Och ny bil, det måste, det måste vi ha och sista underverket av mobil!
Det måste, det måste, det måste vi ha för att vi ska må riktigt bra.
Vi måste ha grejer i stort och smått för att vi ska må riktigt gott.
Det måste, det måste, det måste vi ha, det måste vi bara ha!

Det måste, det måste, det måste vi ha, botox mot rynkor är så bra!
Och fetttsug, det måste, det måste vi ha för att vår midja ska bli bra.
Och varför nöja sig med vanlig trikå, när det finns märkesvaror att få?
vi gör våran hike i Adidas och Nike och kör på en 28 växlad bike.

Och säg inte att vi är giriga för att vi vill ha det bra.
Om vi inte funnes skulle världen gå i kras
och det skulle inte bli något kalas.

Ett hus på landet måste vi ha, det måste, det måste vi ha,
dit vi kan åka någon da, när vi blir trötta
på allt som vi måste ha- på allt som vi måste ha.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ove Arfwedsson
Läst 255 gånger
Publicerad 2012-08-09 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ove Arfwedsson