Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här kommer en visa om ytterligare en dödssynd. Gissa vilken?


Du ska inte tro du ä nåt Zlatan!

Du ska inte tro du ä nåt Zlatan
för att du kan sparka på en boll!
Du ska inte tro du du ä nåt Zlatan
för att du kan göra ett, två noll!
Det spelar väl ingen som helst roll
att du är rik som ett gammalt fult troll
att du haft en jättestor tur
att du har miljoner och jättestora hus
och lever som i ett rus.

För det kommer en tid Zlatan
då du är gammal och glömd.
Vad gör du då av ditt liv Zlatan,
då ingen minns att du en gång var berömd?
Hur känner du då i din innersta själ?
Hur får du dina dagar att gå?
Du har ganska lång tid kvar
på din levnadsban.
Hur möter du vardagen grå?
Hur tacklar du den synen Zlatan,
då du är gammal och nött.
då du är gammal och trött?

Dagarna svinner så fort de framgår.
Snart är du passé och förbi.
Än är det ner och än är det upp.
Var vaksam om din framtid
är det råd jag dej ger.
Tro inte jag är avundsjuk Zlatan.
Tro inte att jag missunnar dej,
fast jag skulle vilja ha Zlatan
lite av din guldreserv.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ove Arfwedsson
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-17 11:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppsan...Nu ser jag att jag redan kommenterat...Beklagar detta. Inte att jag kommenterat, men upprepningen.
2013-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att ägna mig åt zlatansdyrkan och zlatanism. Det beror bland annat på att jag hatar fotboll.
2013-12-08

  Edgar Allan Ågren
förstår inte texten

Han föddes ju knappast med en silversked i munnen
det är väl snarare en abnorm vilja och träning som tagit honom dit han är och inte tur?
2013-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar Zlatan och all sport.
2012-11-17

  Mats Henricson
Kan ana att detta skriveri ovan är en PROVOKATION men det kan ändå vara bra att en del får VETA sanningen om vår STÖRSTE fotbollsspelare !
2012-11-17

  Mats Henricson
Du verkar inte veta mycket du ! Zlatan VET vad helvetet är, han växte upp i malmöghettot Rosengård, hela hans uppväxt präglades av socialt betingad problematik ,han skolkade från skolan ,han har stulit bilar etc. Men fotbollen blev hans räddning , den tog honom bort från de kriminella gängen och (som han skrivit i sin bok), den RÄDDADE honom ! Jag vet att Zlatan har skänkt MILJONER för att bygga upp en bra ungdomsfotboll i Rosengård, bl a har han bekostat en fotbollsplan där (som också bär hans namn) .
Så LÄGG AV med denna äckliga avundsjuka mot en av våra bästa fotbollsspelare genom tiderna !
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ove Arfwedsson