Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka är det som ställer till det här i världen? Jo, de som är tvärsäkra på sin sak och kan gå över lik för att driva igenom den. Här en upprättelse för de andra.


Skål för Velarnson!

Jag fruktar alla dem som tycker sig ha rätt
och alltid vet det rätta alternativet.
De som inte velar om vad är rätt och vad är fel
och aldrig kan tänka ur det andra
perspektivet.
Skål för Velarnson! Skål för Velarnson,
som ej kan välja mellan Aftonbladet och Expressen.
Skål för Velarnson! Skål för Velarnson
för vilken valet är den riktigt stora stressen,
för han kan tänka på flera sätt
och vet att det finns sanning och flera rätt
än någonsin kan tänkas beskrivet.
Hej och hå, skål för Velarnson! skål för Velarnson
för vilken valet är det riktigt stora kivet.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ove Arfwedsson
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-08 11:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skål för alla fanatiker som vägrar att kompromissa.
Jag tillhör själv dessa och kommer att fortsätta att göra det.
Opportunister och kameleonter är fega och opålitliga.
Vad Gud söker efter är människor som vet vad de vill.
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ove Arfwedsson