Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lik i garderoben och blondiner under sängen gör mig ingenting.

Hör av dig innan, sa du
Klart jag gör
Du ska få gömma dina lik i garderoben
Och dina blondiner under sägen

Jag ska inte rota
Inte leta eller undra
Bara vara, ligga nära
Låta dina läppar få umgås med mina

Jag ska dränka mina sorger
I din bag in box
Gömma min verklighet
Under din röda kudde

Vi behöver inte prata
Gör dig inte något besvär
Jag är inte kär
I dig men det förstår du nog inte

Det enda jag vill ha är lite mänsklig värme,
trettiosju grader och en fribiljett från verkligheten






//Tog det tidiga tåget. Har inte tjuvtittat i garderoberna.
Vi hörs.//




Fri vers av Linn G
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-09 21:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ruskigt bra.
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Linn G
Linn G