Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårfloden


litet kargt och hårdmjukt svämmande,


rinnande forsande vårflod;


tvära stopp av stenar,


ingenting kan stoppa den-


inget ber om lov;


stark brutal kraft fast med mjukt


accepterande, något uppgiven ton


inför allt vatten som skall rymmas,


härja och sväljas av havet




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-17 13:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lika kraftfullt som bildens vatten flödar dina ord, sköljer känslorna och väcker tankar.
2012-08-17

  kerstin skriver VIP
en bra text! jag tycker om det karga och det hårdmjuka.

och att // inget ber om lov //

jag får inte riktigt ihop att stenarna stoppar och sen att inget stoppar..

fint!
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran