Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla fredag

Grådag, sängdag
dag att vila

dag för katter
dag för kaffe

rutigt täcke,
stilla soffa

mörkertid
i vardagslunken

Mozart, Bellman,
Barbro Hörberg

ögon känsliga
för grönska

klocktick
flugsurr

korsord
mjukord

ser en falk
som jagar sorkar

det är tid
för bara vila


Ligger stilla
i min grotta

tror att världen
plötsligt stannat

och jag vet
att du har vandrat

bort mot stranden
mig förutan




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-10 08:08



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
underbara dagar..väl skaldat
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP