Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livboj(senryu)


kastar dig en livboj?!


det är vad jag har just här;


mer har jag inte




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-08-10 10:24



Bookmark and Share


  Rise Little One
där satt den! alldeles perfekt ...
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran