Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din dikt, Staccato

jag vet, att du spelar vackert:
jag har hört dig spela;
hade aldrig hört så vackra toner!
ville ha den som spelar!!

men jag visste, att du inte ville
ha mig, för jag visste någonting,
som jag inte kunde låta dig veta.

men jag ville, att du skulle spela;
jag älskade din musik;
jag ville höra och njuta av den,
och av att du spelade den för mig!!

jag önskar att du har förlåtit mig;
jag kan ännu höra dig- din ljuva
musik- inte staccato!




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-10 13:20



Bookmark and Share


  Rise Little One
det låter som på medeltiden, och det är kungen som befaller...
2012-08-10

  Svirran
Mycket fin dikt.
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran