Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

litet som i en jacuzzi

Man behöver inte sitta

i en pöl av sina egna

tårar jämt!

Man kan sitta i andras

gråtpölar också!

Man kan sitta ensam,

eller så sitter flera i samma pöl.

Du vet, litet som i en

jacuzzi;

men ingenting strålar.




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-10 14:20



Bookmark and Share


  Rise Little One
Det strålar alltid ut något, kanske grått i detta fall.
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran