Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kärlek till Grönland; om kärlek till ursprung


Kalaallit Nunaat

mitt hjärta sjunger Kalaallit
Nunaat;

isen och ljuset vaggar mig

dit; sälarna och valarna

hälsar på mig i drömmen;

solen lyser det gröna i mina

ögon och tar mig in i ditt

hjärta, Kalaallit Nunaat-

jag är här







Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-11 11:11



Bookmark and Share


  AgnesP
Väldigt fin.
2012-08-11

  kerstin skriver VIP
en mycket vacker dikt, bland det vackraste jag läst på länge!
dikten ger mig en känsla av sammanhang och en stark kärlek till sitt ursprung och att man ser det vackra i det, hur kargt det än kan verka vara för andra.
Tack för fin läsning

2012-08-11

  Rise Little One
vacker melodi till sitt ursprung... det går aldrig att sudda bort var man än bor
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran