Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har precis allt det som du behöver


Det som du vill ha

Det som du behöver ha med dig varenda dag

Det som gör att du kan skratta och vara glad

Allt det där som du behöver för att kunna må riktigt bra

Och det är ju ingen annan än lilla mig

lilla jag

Ja, jag med min kärlek till dig...


Jag har precis allt det som du behöver

Det som du vill ha

Och det är bara för dig att komma och ta

För du får det gratis av mig

Ja, jag älskar ju dig så otroligt mycket och har ju så

alltid gjort

Så om du har ont någonstans eller att du känner

att ditt hjärta blöder

så kommer jag ju så fort jag bara kan


Det vet du väl ändå om

För jag älskar ju dig och vill att du ska bli till min kvinna

och jag din man

Den som ska göra allt han kan för att göra

din saga lite sann

Den som ska få dig att känna dig älskad och behövd

i varendaste ögonblick

utan några som helst fula små tricks

Den som alltid ska få dig att känna dig som om du är

i paradisets land

där vi två ligger splitt språngandes nakna på stranden

och kastar lite sand på varann


För det kan väl ändå inte bli så mycket kärleksfullare än så

Så jag hoppas att du nu vill förstå att jag vill

att det ska bli vi två...


Jag har precis allt det som du behöver

Det som du vill ha

Så ta nu emot det av mig och gör min dag...

Ken Cassel
11/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-11 19:10



Bookmark and Share


  Rise Little One
vilket fint erbjudande Ken:-D
2012-08-11

  ResenärGenomLivet VIP
Fullt med kärlek...vem det än är så blir hon nog lycklig...
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel