Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag får alla slags uppdrag, intressant!


just nu vill jag leva



nu när jag är så svag,
att jag knappt orkar stå-
det är just nu jag skulle
börja leva

nu när handen skakar när
jag skriver och jag glömmer
vad jag precis har gjort, eller
tänkt göra-
det är nu jag skulle vilja
leva fullt ut!!??

nu när luften inte räcker
för mig själv-
vill jag andas min kraft i dig!?

det är som att jag är död,
men ingen vet det ännu;
och ingen vill prata om det-
inte jag heller




Fri vers (Modernistisk dikt) av Tarantaran
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-11 20:37



Bookmark and Share


  Rise Little One
denna är nog lite svårt att förstå, men så var det med poesi ibland eller?
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran