Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märker genast att de lyckades igår ändå


de jävla blodutsugarna

Myggorna

De små vampyrerna

Och det trots att jag hade skydd

För nu är jag sönderstucken flera gånger emellan

tumme och pekfinger på höger hand

konstigt nog

För det är lite svullet och kliar utav helvete

Så jag måste visst ha missat smörja in mig just där

då det nu bara är att ta till

och gilla läget

Och hur mycket jag än hatar myggor så förstår jag

att de fyller en viss funktion

Och det är som mat åt ett antal andra djur och insekter

Men hade det inte varit för det så skulle jag mer än gärna

vara med att utrota de alla

För, för oss människor gör de ju ingen nytta

Snarare tvärtom

Bara en massa problem

Och det är bara honorna som sticker en

Men de är som små Kimikaze piloter som dyker på en

hela tiden

med sina liv som insatts

`Smack`

Ja, för så fort man får chansen vill man ju bara slå ihjäl de

satans glädjedödarna

som verkligen kan reta gallfeber på en

Skadedjur i min ögon sett

Så för mig så får de gärna utrota alla myggor

Men det lär inte bli lätt...

Ken Cassel
12/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-12 11:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Smörj "Tea Tree Oil" på betten...det slutar klia med en gång.
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel