Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
a good fire starter, in English and in Unangam tunuu( as " Hope") ; kantljung på svenska;)


Cassiope Tetragona

Cassiope Tetragona-
a good fire starter;

for him with hope of seeing:

helps with pain and sorrow-

the sun comes into view,
and rises;

I´m happy within myself-

my heart starts to sing



" Nerriungnerk"


ikubutigiksut,

nibiuktuq:

avaalaruq
ama arrii-

nuiruq;

quviasuktuq-

uumman akpittuq




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-12 12:44



Bookmark and Share


  Rise Little One
it looks like a spirit lake both in picture and text
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran