Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måla önskan och längtan?!


ibland vill man önska,
att det som inte hände
ändå hade hänt!

och kanske nästa gång,
igen...

man önskar gång på gång...

då önskar man,
att man kunde måla-
en tavla med alla
detaljer och färger-
på sin önskan och längtan!

då visste man på en gång
nästa gång,
om man hittat och träffat

sin rätta önskan och längtan;
se det på alla detaljer
och färger!




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-12 15:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du målar med dina ord och ger oss tavlor av färger...
2012-08-12

  Rise Little One
en tjusig önskan...
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran