Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser du!



ser du,
jag kan flyga!

ser du, det finns inga moln;
inte ens sådana mjuka,
som du talade om att
jag skulle söka skydd
under,

när jag flög över alla
svarta vatten,
ramlade ner och blev torkad
av kärlek och omtanke
så många gånger;

jag skulle lyssna på mitt
hjärtas sång, sade du-
då skulle jag landa mjukare,
varje gång jag ramlade;

och sången skulle bli
ljuvlig,sade du,

när jag var framme
och vackert landade-
i min längtans hamn;

ser du- jag har landat





Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 269 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-08-13 09:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker OM
2012-08-14

    ej medlem längre
Det finns en oklar ordalydelse som är så svår så försök att ge dig hän istället för dikten är så otydlig i sitt framförande så var okritisk så fixar det sig
2012-08-14

  kerstin skriver VIP
en vacker och självklar dikt som strålar ren och sann glädje.
2012-08-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jaha landad
och klar Du som
väntad var och
dikten som vanlig har
ord som i en tar
ja underbar!
2012-08-13

  Rise Little One
barnsliga sinnen - underbart i många situationer
2012-08-13

  surface to air
Jag läser och känner det! Fint!
2012-08-13

    JO:82
bra skrivet kring en.underbar känsla;-)
2012-08-13

  Svirran
Mycket fin
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran