Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet går som på räls, inte,,,




Ibland går inte livet som på räls
ibland spårar det ur totalt

Ibland är livet så kasst konstruerat
att livet måste in på verkstad

och där kommer domen


repareras eller kasseras




© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-13 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten