Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig

Jag har aldrig hoppat fallskärm, inte
heller klättrat i berg eller kört motorcykel.

Jag har aldrig rest till länder jag funnit skrämmande
och jag har aldrig ätit skorpioner eller druckit saften av ormar, men

jag har slagits med skuggor och jag har sovit med djävulen




Fri vers av Yarissa VIP
Läst 559 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-08-13 14:15



Bookmark and Share


  Quasimodo
Det är en stor bedrift det!!
2013-09-11

    Bellissima
Applåderar!
2012-11-15

    suspicious_minds
den var riktigt bra!
2012-08-20

  ibish
En fin kontrast.
2012-08-20

    ej medlem längre
en sann hjälte ... bra skrivet
2012-08-20

  Ljusletaren
Men detta känns som att jag har läst förr och givit en kommentar till ... men det var visst inte du ;.) Bra ordat i alla fall/ kram
2012-08-20

  Änglaögon
Och det är ju de svåraste sakerna i livet som gör en människa stark, hel och ödmjuk. Så bra skrivet!
2012-08-20

  © anakreon VIP
Det kan vara illa nog.
Calle
applådrar utan att knappen fungerar
2012-08-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
klargörande bra
2012-08-13

    ej medlem längre
WoW! ^^*~ Bokmärks Bums!
2012-08-13

    ej medlem längre
Tycker mycket om denna text,

kanske

för att jag känner igen mig i orden ...

Tack ...


2012-08-13

  anits VIP
Tänkvärt skrivitoch lite
skrämmande att läsa
2012-08-13

  Robert Jonsson VIP
mest skrämmande man kan göra det, fronta sina inre demoner..
2012-08-13

    ej medlem längre
spännande text! gillar..
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa VIP