Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunnet barn

 

Jag är på låtsas

 

Mitt sanna jag ligger

i skuggornas ask 

undangömd i

den antika chiffonjén

 

Ett oåtkomligt lönnfack

förseglat av min mor

Min ömklige far kunde inte koden

 

Barnen skrattar och leker i solen

Trädgården blomstrar

Utanför de tjocka betongväggarna

har ladusvalorna byggt bon

 

Här är tyst

enormt tyst

 

© Linda C Hansson  




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2012-08-13 18:22



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Berör mig!
2012-08-26

    Birgersdotter VIP
Berör mig!
2012-08-26

  Änglaögon
Berörande text, som får en att tänka, bra!
2012-08-19

  Lars Hedlin
En bra text som berör!
2012-08-17

  Eva Helene VIP
Gripande vackert! Tycker mycket om din välskrivna dikt.
2012-08-16

    ADI Nehlin
berör...tyckte om
2012-08-15

  Heikki Hellman
Vilken härlig även något spännande historia med en gammal möbel med lönnfacket och pappas rådlöshet har du skapat. Du kunde ha talang att skapa en deckare?
2012-08-14

  Järnkatten
Smärtande hudöst och väl skrivet...
2012-08-14

  aol
det enda man kan göra är att sträva efter att bli det man vill bli,bra skriftat,
2012-08-13

  bittemi VIP
En stor ensamhet i dina ord! Starkt!
2012-08-13

  Ninananonia VIP
Berör...på djupet... ord som känns
2012-08-13

    ej medlem längre
Osminkat och naket. Det barnets historia berör mig.
2012-08-13

  walborg
Smärtsamt - generationsskifte kanske ...
2012-08-13

    ej medlem längre

Starka rader som berör ...
2012-08-13

  kerstin skriver VIP
en berörande text, mycket bra skrivet.
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP