Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna upp

Ta ett steg åt sidan
Mitt i livet
Ge dig själv perspektiv

Vad har du
tagit för givet?
Vad har du

Lyft tanken en stund
Från vardagen
Ge dig själv överblick

Vad har
har du fyllt ditt liv med?
Vad har du

Slut ögonen någon minut
Och dröm
Dina egna drömmar

Vad har du
som är ditt?
Vad har du




Fri vers av Louvisa
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-02-07 20:48



Bookmark and Share


  Helene Månsson
Läst några stycken dikter av dig, så bra du beskriver dina känslor och frågor som även jag har ställt mig fast jag "bara" är 39... Ha det bra! /Helene
2006-03-05

  Anna Nilsson
fint dikt
så tänker jag nu
men när jag läste detta
väckte de upp mig
och tänkade "just de vad har jag nu"

tur att jag läste den fast du får nummer 5:)

läs mina dikter de blir roligt för mig att få omdöme hehe
2006-03-01

    Bodil Sandberg
Den här tycker jag mycket om...att stanna upp...tänka på sitt givande och tagande ur livets dåtid och nutid...
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Louvisa