Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan och tiden

Hon föll för vinden
som föll in tiden
som som föll in i dig

Hon räknar sin tid
i hjärtslag




Fri vers av surface to air
Läst 530 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-08-13 22:01



Bookmark and Share


  desert star
älskar titeln, texten är väldigt filosofisk och vacker. jag får bra bilder av den
2012-10-07

    ej medlem längre
Tycker om denna faller rätt hela vägen.

Bra!
2012-08-29

  Linda CH VIP
Mycket snyggt formulerat!
2012-08-16

  Ann Bjerknes
"räknar sin tid i hjärtelag", kanske vi alla borde göra lite mer.
Fint!
2012-08-15

    ej medlem längre

Ja precis så ...


vacker ...
2012-08-14

    ej medlem längre
När ensamma dagar föll
på en räls
vid en station där
du steg på

reste tiden
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air