Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för det latinska namnets skull..och på svenska


libelulla depressa(haiku)



segeltrollslända,


libellula depressa;


blåpudrar med bak




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 182 gånger
Publicerad 2012-08-14 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran