Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dragonfly(haiku)



dragonfly on blade-


libelulla depressa;


bluepowder beaming




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-14 14:29



Bookmark and Share


  Rise Little One
beautiful creature... every time I sse that in my own country then I know that raining is in on its way...
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran