Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


hur

hur kan jag uttala orden
tala
i en tid av skräck
och tystnad
vilka ord kan jag nämna
i en tid
då skriket redan
polerats och paketerats
till försäljning
hur kan jag vara sann
då allting förflyttas
skyndsamt ändras
för att passa
en annan sanning
hur kan mina rop bli förstådda
mitt blods förhoppning
min andedräkts
längtan




Fri vers av walle dickson
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-14 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson