Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

as if by magic(senryu)


magic illusions


capture your fantasy world


as if by magic!




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-14 15:53



Bookmark and Share


  Rise Little One
Magic moment exists no matter what... and it provides a wonderful feeling
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran