Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan vila i kärlek...


kärlek

jag lägger mig på dina tankar,

för att de bryr sig om mig;

jag simmar i dina känslor,

för du simmar hos mig


jag är hos dig,

för att vi inte vill vara hos

någon annan; ingen av oss-

inte när vi får välja;

inte just nu och då


vi är i samma hjärtslag,

i varandras andetag;

för att vi vilar då och

njuter av att leva-


det finns inga om eller kansken;
bara; ja, det vill jag också




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-14 16:53



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Vilken härlig kärleksdikt, en pärla!
2012-08-15

  Rise Little One
bara med den rätta kan man känna sig så... mycket genomtänkt och väl skaldat.
2012-08-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det
bli och kännas
att få vila väl
och gott för
på kärlek
finns det
väl inget
annat mått...
Vad jag förstått!
Väl tänkt o skrivet!
******************
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran