Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en barnslig dikt till alla med barnasinne..att leka med ord och bilder är roligt...senryun ska helst vara litet skojiga...


fråga ugglan(senryu)



fråga oss om allt:



vi har egen ugglespalt:



"allt om lappugglor"




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-14 19:45



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut!
Låt aldrig
Dina roligheter
ta slut, uggledikten
var ett gott beslut!
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran