Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten kärleksdikt;)


hur blir din dag utan mig?


tack för att du

är den du är;

att du ser mig;

att du lyssnar;

att du är beroende

av mig som jag är

av dig- av dina ord,

av ditt beröm och

gillande; av din tröst


hur blir din dag
utan mig- kan du leva?




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-14 20:05



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst den man
gillar kan man
inte vara utan
det är ju som att
titta ut genom
tomma rutan...
Men att få ett
gott ord då och då
då är ens lycka gjord!

2012-08-16

  Svirran
Jättefin
2012-08-14

  Rise Little One
Kärleksfull text - en harmonisk balans mellan partner...
2012-08-14

  menspoeten
Tycker om!
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran