Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets karta

Morgonen gryr
och natten ända
Där mörkret flyr
nu nytt vill hända


Dagen här starta
med ljuset i blick
Bildar en karta
över framtida trick


Lotsar dig fram
över stock och sten
Betvingar makadam
med springande ben


Natten är över
ty gryning är här
Allt du behöver
för framtid så kär




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-02-07 21:45



Bookmark and Share


  Osram
Bra driv i texten med rim. Du får det att låta så enkelt. :)
Själv tycker jag det är jättesvårt att rimma, det blir mest grötrim eller så har jag egentligen aldrig riktigt vågat mig på att rimma...
du har däremot lyckats jättebra med en text som berör och där orden flyter lekande lätt!
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh