Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grossess i process en grose



kvinnan
var så genomgravid
att hon födde mest
varenda kväll

var det inte det ena
så var det
det andra

var hon gjorde av det
var det väl ingen riktigt
som visste

ett rykte sa dock
att det frystes genast ner
efter leveransen

för att hålla sig längre

till dess hon behövde det

det lär ha varit en helt oblodig
och mycket tyst historia

förresten varit och varit

är det ingen som avslöjat henne
eller frusit ihjäl på kuppen
så lär det nog pågå än i dag

hon har då inga planer
på att sluta
självmant

det håller inte hennes kärlek
för




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-15 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP