Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första dagen på jobb i nygammalt land




ögonen rinner
fuktar skärpan
med sorgens
svartvita längtan

rädslan vilar
likt fostret

lång väg att gå

marken plan

föda
nya
slags ord

ett hjärta
i Stockholm




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-19 12:12



Bookmark and Share


  Minkki VIP
skönt med en vilande rädsla... ett stort steg du tar! Fint tecknad första dag...

Jag har länge undrat - varför knystar du inget om din bok i din personliga profil??? Ta fram den nu, medan rädslan vilar... jag stjäl uppmaningen till Knyttet "stig in och säg god afton, så de ser att du är här". Eller skriver du en ny, när nya slags ord föds med hjärtat i Stockholm? Hursomhaver - lycka till!

2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP