Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag bär dig med dig


jag bär dig tillsammans

med dig,

som jag bär alla

jag tycker om-

när vi ramlar,

så är det jag,

som faller- du är

kvar i min famn

och mina armar

håller om dig



jag kan lära dig

hur du stillar oron;

det kan du

sedan, och den

plågar dig aldrig

mera



men jag kan inte

bära din sorg med dig,

om du inte låter mig dela

den




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-15 11:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut en vän
känner igen
när någon
illa far, stöten
tar, denna versen
allt om kärlek och
vänskap har!
2012-08-16

    ej medlem längre
Så mjukt du förmedlar känslorna....
2012-08-15

  ResenärGenomLivet VIP
"Delad glädje, dubbel glädje...delad sorg, halv sorg"...
2012-08-15

  Rise Little One
nä, det är för tungt och onödigt att bära sorgen
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran