Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igen...


om ordens makt

om mina ord

liknar din längtan;

och kanske får dig

att längta mer


om mina ord känns som

din saknad, och får dig

att sakna mera;


är det mina ords fel,

om jag inte är den,

som du har längtat

efter, och saknat

till ditt liv?




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-15 11:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord att tänka
till på, förunder-
liga så...
2012-08-16

  Rise Little One
en text som väcker många tankar efteråt..
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran