Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla som älskar


my sweet butterfly ( senryu syllables )




I will stay with you



as long as we get mercy



never forget you




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-15 21:17



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Fjärilar det
vackraste som
finns och jag har
klappat en med
ett frimärke!
2012-08-16

  Rise Little One
Beautiful butterfly, beautiful promise
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran