Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ALDRIG Få Napp!!!




Måste vara jobbigt
att

ALDRIG



napp

Sa fiskaren
babyn
och

den kontaktsökande

poeten




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-15 16:11



Bookmark and Share


  erkki
Inte bara fyndigt utan väldigt mänskligt. Alla har nog haft det så här uppgivet. Emellanåt. Mer eller mindre. De flesta finner lösningar.
2012-08-22

    livspoesi
fyndigt ; )
2012-08-19

    ej medlem längre
Ha ha!^^*~ samling vid pumpen!
2012-08-17

    Tea Alex
...och han som hängde på dejtingsidor på nätet....
2012-08-16

  Lynx63 VIP
Den va bra ;)
2012-08-15

    ej medlem längre
eller:
SÄPO.
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP