Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skyndar oss på allihopa så fort vi bara kan


för vi vill inte missa kanske vårt livs äventyr

Så när planet äntligen lyfter, så kan vi känna

när hjulen lämnar land

Och det är nu som vi ska ha det riktigt kul

För det är nu som sol och bad

väntar på oss


På tiotusen meters höjd, så tittar jag ut ifrån mitt

lilla fönster

där kan jag titta på molnen strax under mina fötter

För som ett vackert istäcke flyter de alla förbi

som olika slags mönster

Hur häftigt som helst

Ja, det är nästan som om jag håller på och kysser

himmelen


Medan timmarna går, så sätter det sina spår

För att sitta still i planet så här länge gör en trött

Så samtidigt som jag gäspar kommer det en och annan

liten trött tår ifrån mina ögon

Känner mig lite kantstött

För är vi aldrig framme snart?!


Efter tio timmar börjar vingarna att tappa luft

Kaptenen säger att vi ska landa snart

Så vi sätter på oss säkerhetsbältena, då det nu

kan bli lite tufft

Kanske kännas lite som, Fia med knuff

Men efter att vi hade gjort en riktigt lyckad landning

kan jag lova er

att på alla människor på planet, så blev det fart

För det är nu som det månadslånga äventyret började

Vi har precis landat i Thailands Puket...

Ken Cassel
15/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-15 19:07



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Flytväst, va rädd om dig. KRAM
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel