Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vårda o att få växa ...


Ett vackert träd ...

Jag är som ett vackert träd
Jag är underbar när jag blommar
Mina frukter smakar ljuvligt
Om du dom väl fått smaka vill du ha mer
Men som allt vackert och härligt
dör jag om jag inte får kärlek och omtanke




Fri vers av Jack_iX
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-02-07 22:47



Bookmark and Share


    Shadow
Så underbart härligt och så fruktansvärt smärtande sant...ingen kan eller ska behöva leva utan just kärlek och omtanke vilket tyvärr verkar vara det första som glöms bort nuförtiden...
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX