Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föralltid

Vad är föralltid?



Är föralltid vårat löfte

eller är det bara ett ord



om föralltid har ett slut



är slutet vårat öde

eller är det bara en ny början



om den början lovar ett föralltid



är den början på ett nytt kapitel

eller är det början på en oändlig saga



om den sagan fortsätter föralltid



är det den sagan som är vårat löfte

eller slutet på en ouppfylld dröm


unna mig lite lycka


försvinn för evigt

eller stanna föralltid..




Fri vers av Nickie
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-16 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nickie
Nickie