Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är helt jävla galen och därför hör vi ihop

klyschiga hjärtskärande texter, känslokaskader
trofast önsketänkande, feltolkade charader
lojala kärleksdrömmar, hatfyllda faktum
blåögda ljusglimtar, gråa tomrum

det finns ju för i helvete inte något slut i dessa gamla korridorer
för att det är allt vi är, ett cirkulerande ämne som kommunicerar i metaforer

för i mina flickiga drömmar,
där jag dekorerar ditt liv med allt fint jag har sparat kvar
så står vi under en rosa himmel med ett slut där allt känns bra och ingenting förutom nu, är allt vi har

men i min hårda verklighet,
där du raserar mina sköra arbeten med ditt hjärtas skyddsvapen
så står vi på en skrotig gata och plågas inuti där vi övertänker känslor och krystar bekantskapen

för i mina flickiga drömmar,
lever vi på ett guldprytt fält, med trasiga järngrindar där vi bryr oss mindre än svalorna och glömmer igår
där låter du mig dyrka varenda fläckiga millimeter av dig för att jag förstår

men i min hårda verklighet
lever vi med värme inuti,på ett iskallt golv med stålgaller emellan oss, sorgsna som vargen
här skänker du lyckoskatter emellanåt men rånar mig dagligen


diplomater i ett känsloprojekt
rivaler i allt som är perfekt
lekande barn i korridorer
älskare i metaforer
en massa jäkla besvär
det är allt vi är




Fri vers av Nickie
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-01 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nickie
Nickie