Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr stormvind

den dagen du älskar stunden villkorslöst
och ger morgondagen en chans
glöm mig inte då




Bunden vers av Nickie
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-01 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nickie
Nickie